Företagsstäd

Vi är säkra på att ert företag vill tänka på annat än fulla papperskorgar och smutsiga golv. När ni anlitar oss kommer ni få en ökad trivsel för de anställda och era kunder.

På Ruts utför vi kontors och butiksstädning med samma noggrannhet som när vi städar hemma hos er. 
Vårt jobb är att göra ert arbete mer effektivt helt enkelt.

Professionell Företagsstäd i Gävle med Ruts Hem & Städtjänst.

Letar du efter pålitlig och professionell företagsstäd i Gävle? Då har du kommit till rätt plats. Hos Ruts Hem & Städtjänst är vi dedikerade till att erbjuda högkvalitativ företagsstädning som gör att din arbetsplats skiner och ger ditt företag en positiv första intryck.

Varför Välja Oss?

1. Erfarenhet: Med års erfarenhet inom städbranschen har vi en djup förståelse för de unika behoven inom företagsstädning. Vårt team är utbildat och erfaret för att hantera olika typer av arbetsmiljöer, från kontor till industrilokaler.

2. Skräddarsydda Lösningar: Vi förstår att varje företag har specifika krav när det gäller städning. Därför erbjuder vi skräddarsydda städtjänster som anpassas efter dina behov och önskemål. Vi skapar en städplan som passar just din verksamhet.

3. Miljövänlig Städning: Vi är engagerade i att minimera vår påverkan på miljön. Därför använder vi miljövänliga städprodukter och metoder som inte bara är bra för din arbetsplats utan också för planeten.

4. Pålitlighet: Vi är stolta över vår pålitlighet och punktlighet. Du kan lita på oss att komma på de tider som passar dig bäst och utföra städningen effektivt och noggrant.

5. Konkurrenskraftiga Priser: Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa på kvaliteten. Vi tror att bra företagsstädning inte ska vara en lyx, utan tillgänglig för alla företag.

Våra Tjänster

Vi erbjuder en bred lista av företagsstädtjänster som inkluderar daglig städning, veckovis eller månadsvis underhåll, fönsterputsning, golvvård, och mycket mer. Oavsett vilka behov du har kan du lita på oss för att hålla din arbetsplats ren och fräsch.

Kontakta Oss Idag

Om du är i Gävle och behöver pålitlig företagsstädning, tveka inte att kontakta Ruts Hem & Städtjänst. Vi är redo att skapa en ren och hälsosam arbetsmiljö för dig och ditt team. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss ta hand om städningen så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.

Välkommen till Ruts Hem & Städtjänst - din partner för företagsstädning i Gävle.

Kontakta oss

Har du funderingar eller vill boka någon av våra tjänster. 

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.